AquaCare Training

Gebruikerstraining op maat

AquaCare is ideaal voor het zand- en zoutstralen van tandoppervlakken. Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik, maar behoeft op sommige punten wel wat uitleg. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van de poeders, opzetstukjes en de instellingen voor de verschillende toepassingen.

Bij aanschaf van een AquaCare zit een persoonlijke installatiehulp en een uitleg over het systeem inbegrepen bij de levering van het systeem. Het kan altijd voorkomen dat daarna nog specifieke uitleg nodig is. Daarom hebben wij een AquaCare training in het leven geroepen.

Waarom een AquaCare gebruikerstraining?

De AquaCare gebruikerstraining passen wij volledig aan op jouw specifieke vraagstukken, maar is ook in te zetten om nieuwe medewerkers te trainen of als puur als opfrissing van de kennis. De training wordt gehouden in jouw vertrouwde praktijk en omgeving.

Informatie gebruikerstraining

Met gratis AquaCare poeder naar keuze!

Aanvraag AquaCare gebruikerstraining

Vul hieronder je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

“Sinds ik bekend ben, via een cursus, met de voordelen en het gebruiksgemak van de AquaCare ben ik verkocht. Al je adhesieve tandheelkunde krijgt meteen een upgrade. Wij hebben met Residentaal tandartsen er direct twee gekocht.”

– Dr. Wim Bruiine, Residentaal Tandartsen, Nederland

AquaCare Producten

AquaCare FAQ