KDental: Partner in specialties

Nog geen account? Maak er een aan bij het uitchecken

Wegens vakantie tussen 31 juli 2023 en 13 augustus 2023 kunnen wij geen uitlevering van uw bestellingen doen. Bestellingen gemaakt in die periode worden op 14 augustus verstuurd.

KDental Nieuwsbrieven 2023

Op deze pagina delen wij onze in 2023 verzonden nieuwsbrieven, waarin wij waardevolle informatie delen over onze producten. Lijkt het je interessant om ook als eerste deze informatie te ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande knop!

#01 - KaVo SONICflex, de scaler die kracht en veelzijdigheid combineert

Wij houden van producten die een waardevolle toevoeging kan zijn in het instrumentenarsenaal van tandartsen. De KaVo SONICflex is in onze ogen zo'n product. Voor veel patiënten kan het verwijderen van tandsteen met een reguliere scaler een onprettige ervaring zijn. De KaVo SONICflex is een veelzijdig systeem dat uw patient een plezierigere behandeling geeft. In deze nieuwsbrief delen wij de voordelen van de KaVo SONICflex. Om uw kennis te laten maken met de KaVo SONICflex delen wij een promo met een geweldige korting!

#02 - Optimaal zitcomfort = 100% werkplezier!

Comfortabel en gezond werken is een belangrijk onderdeel van het werkplezier. En we zijn er met z'n allen van bewust dat een juiste werkhouding van groot belang is. Met de zadelstoelen van ERGOsp zorgen we voor een optimaal zitcomfort, zonder dat u daar al te veel over na hoeft te denken. Dit komt door de unieke Pony zadelzit, die in vier varianten beschikbaar is. De Pony zadelzit van ERGOsp is enerzijds uit te breiden met een zitbal/balance voor optimaal dynamisch zitten en anderzijds met een lendesteun die de correcte ondersteuning biedt voor uw lage rug.

#03 - Aankondiging Magazine

In samenwerking met MAC Dental, onze partner voor de Belgische markt, hebben wij ons weer gericht op het leveren van hoogwaardige inhoud en expertise op het gebied van tandheelkunde. Deze editie bevat weer veel boeiende casussen en nuttige informatie voor tandheelkundige professionals. Zo zijn er tal van nieuwe AquaCare casussen, vindt u een uitgebreid overzicht van de ERGOsp zadelstoelen, hebben we een assortiment hygiëneproducten op basis van micro-organismen en een reparatieservice voor uw instrumentarium. We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij om deze nieuwe editie te lezen.

#04 - KDental aanwezig op Dé Vakbeurs Mondhygiëne op 10 juni 2023

KDental is aanwezig op Dé Vakbeurs Mondhygiëne in Congrescentrum 1931 in Den Bosch. U vindt ons op stand 14, samen met DMG Dental. Maak kennis met Boutique Whitening en AquaCare, Dé alternatieve zoutstraler en onze speciale beursaanbieding.

#05 - Moderne hygiëne voor tandartsen

Om u volledig te ontzorgen met betrekking tot de hygiëne heeft KDental een assortiment samengesteld van reinigers, waarmee u als tandarts voldoet aan de eisen die er worden gesteld op het gebied van hygiëne.

We bieden een breed pakket met microbiële reinigers en enkel ecologische ingrediënten. Met deze natuurlijke reinigers krijgt u snel en eenvoudig een uitstekend eindresultaat én bent u compliant met de volgende WIP richtlijnen voor tandartsen.

#06 - AquaCare Poeders 5+1 actie

In de maanden juli, augustus en september kunt u gebruik maken van onze speciale AquaCare actie! 5+1 gratis op alle doosjes AquaCare poeders in onze webshop! Combineren is mogelijk!

Met deze 5+1 actie kunt u uw voorraad AquaCare poeders aanvullen en tegelijkertijd genieten van extra voordeel. Voor elke vijf doosjes AquaCare poeders die u bestelt, ontvangt u één doosje helemaal gratis! Elk doosje bevat 4 cartridges.

WIP richtlijnen tandarts - Kritische ruimtes

#07 - Vakantiesluiting

Wegens vakantie tussen 31 juli 2023 en 13 augustus 2023 kunnen wij geen uitlevering van uw bestellingen doen. Bestellingen gedaan in die periode worden op 14 augustus verstuurd. Wees tijdig met bestellen. U heeft nog 12 dagen om uw voorraad aan te vullen.

#08 - Haal het maximale uit uw turbines, hand- & hoekstukken

Als tandheelkundig professional begrijpt u als geen ander dat goed onderhoud van uw instrumenten een wereld van verschil kan maken in uw dagelijkse werk. In deze nieuwsbrief delen we daarom waardevolle tips en adviezen om de levensduur van uw hand- en hoekstukken te verlengen en hun prestaties te optimaliseren. Ontdek hoe u het beste zorg kunt dragen voor uw instrumenten en breng ze terug in topconditie!

#09 - Intrinsieke verkleuring van tanden: De 5 oorzaken + dé oplossing voor uw patiënten!

Het succes van tanden bleken hangt grotendeels af van het soort verkleuring dat aanwezig is. Intrinsieke verkleuringen zijn in een tand ingebouwd, hetzij tijdens de ontwikkeling van de tand, hetzij nadat deze is doorgebroken. Dit soort verkleuringen kunnen niet door profylaxe worden verwijderd en is op te lossen middels een bleekkuur.

In deze nieuwsbrief delen we de 5 belangrijkste oorzaken en daarbij ook de oplossing om intrinsieke verkleuring tegen te gaan.

#10 - AquaCare product ontwikkelingen

Onlangs heeft AquaCare een aantal handige productontwikkelingen doorgevoerd. Zo is de poeder cartridge voorzien van een rode clip, zie bovenstaande foto. Deze rode clip vergrendelt het doorzichtige lipje aan de onderkant van de cartridge en voorkomt daarbij het lekken van poeder in de verpakking tijdens transport. Verwijder dit clipje voor gebruik van de cartridge.

#11 - Gratis Webinar Boutique Whitening

Op dinsdag 3 oktober om 20:00 uur, organiseert Boutique Whitening het Engelstalige webinar: Fifty shades of whitening – the naughty side of tooth whitening. Dit webinar wordt gegeven door de CEO van Boutique Whitening: Prem Sehmi en wordt georganiseerd door Dentistry.co.uk