Let op! Tussen 22 december 2023 en 8 januari 2024 zijn wij gesloten. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 9 januari 2024 verstuurd.

KDental: Partner in specialties

Search

Nog geen account? Maak er dan een aan bij het afrekenen.

De British Academy of Cosmetic Dentistry versterkt het partnership met Boutique Whitening

De British Academy of Cosmetic Dentistry (BACD) is al sinds jaar en dag een voorvechter voor hoogwaardige kwaliteit op alle gebieden van de tandheelkunde. De standaarden van BACD zijn gericht op het promoten van mooie maar functionele resultaten bij alle klinische behandelingen, en moedigt leden aan om evidence-based technieken en producten te gebruiken om de normen op het gebied van cosmetische tandheelkunde te verhogen. Vandaar dat het partnership met Boutique Whitening wordt versterkt.

Premium product, zonder premium prijs

Gareth Grimes, verkoopmanager voor Boutique Whitening, wil graag benadrukken dat het introduceren van hoogwaardige whitening-services niet moeilijk of duur hoeft te zijn voor tandartspraktijken van vandaag. Hij zegt: “We zijn ons altijd bewust geweest van de investeringen die praktijken vereisen bij het aanbieden van nieuwe behandelingsopties, dus we hebben onze oplossing zeer kosteneffectief gehouden. Met absoluut geen compromis in kwaliteit van het product, zijn we trots om een ​​premium product aan te bieden zonder de premium prijs. Het is klinisch bewezen, op kwaliteit getest en ondersteund door jarenlang onderzoek voor totale gemoedsrust voor clinici en patiënten. Boutique Whitening Gel is ook veganistisch goedgekeurd, wat een extra verkoopargument is voor veel patiënten in de wereld van vandaag.”

De bleekgel is niet het enige unieke kenmerk van Boutique Whitening – de bleeklepels zijn ook vervaardigd volgens de hoogste normen door S4S Dental Lab. Dit levert een kostenefficiënte oplossing op die gebruikmaakt van de voordelen van gecentraliseerde productie om zowel de behandelingsresultaten als de patiëntervaring te optimaliseren. Op deze manier wordt een superieure whitening-journey gecreëerd voor patiënten en een belangrijke kans voor bedrijfsgroei voor tandartsen.

Grimes vervolgt: “Het helpt dat de Boutique Whitening standaard nauw aansluit bij dat van de BACD, dus onze whitening-oplossing is ideaal voor hun leden om in hun eigen praktijk te introduceren – in feite doen veel bestuursleden en anderen dat al. Dit is een fantastische bevestiging van ons product en onze service en toont het kaliber van cosmetische tandheelkunde dat we kunnen ondersteunen.”

De BACD is er trots op samen te werken met een reeks toonaangevende tandheelkundige fabrikanten en leveranciers. Boutique Whitening is als onderdeel van dit partnership een van de belangrijke partners op het jaarlijkse congres ‘Seeing Is Believing’ op 11, 12 en 13 november 2021 in Edinburgh, Schotland.

Bron: the-dentist.co.uk

Deel dit bericht:

Recente nieuwsberichten