KDental: Partner in specialties

Nog geen account? Maak er een aan bij het uitchecken

Wegens vakantie tussen 31 juli 2023 en 13 augustus 2023 kunnen wij geen uitlevering van uw bestellingen doen. Bestellingen gemaakt in die periode worden op 14 augustus verstuurd.

Proefplaatsing aanvragen

Wilt u zelf ervaren hoe de zadelkrukken en zadelstoelen van ERGOsp uw zithouding en zitpositie verbeteren? Wij begrijpen dat u eerst wilt ervaren voor u een dergelijke investering doet en daarom bieden wij u de mogelijkheid om een proefplaatsing aan te vragen. 

Een proefplaatsing kost €95,- per stoel/kruk. Indien u besluit om een zadelkruk af te nemen worden deze kosten verrekend met uw eindbedrag.

Voor een proefplaatsing van de ERGOsp zadelkrukken of stoel vult u het formulier hiernaast in en wij nemen spoedig contact met u op. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met info@kdental.nl

Vul hier uw gegevens in voor een proefplaatsing

Bijna 9000 configuraties mogelijk

Duitse onderdelen, zeer hoge kwaliteit

5000+ tevreden klanten in de Benelux

Standaard uitvoering binnen 72 uur geleverd

Montage door onszelf, volledig naar wens

Vijf jaar garantie op het onderstel

Twee jaar garantie op extender en bekleding

Losse onderdelen voor herstel

Om u letterlijk en figuurlijk comfortabel te laten zitten helpen wij u niet alleen aan een stoel op maat, maar ook met het onderhoud en herstel van alle merken stoelen. Wilt u dat wij uw stoel herstellen op locatie? Vraag dan een offerte aan. Tevens hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor uw stoel. Indien u nieuwe wieltjes, een nieuwe gasveer of nieuw zadel nodig heeft kunt u ook bij ons terecht!

Beschikbaar in 20+ kleuren!

De zadelstoelen zijn volledig naar wens te configureren. Zo kunt u zelf uw bekleding kiezen compleet naar uw huisstijl of naar de inrichting van uw kantoor of praktijk. 

Liever eerst even uitproberen?

Zadelstoel liever eerst even uitproberen?