Let op! Tussen 23 augustus en 8 september zijn wij gesloten. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 9 september verstuurd.

KDental: Partner in specialties

Zoek

Nog geen account? Maak er dan een aan bij het afrekenen.

KDental: specialist in innovatieve dentale producten

“Wij weten dat tandartsen behoefte hebben aan producten met toegevoegde waarde. Om zo hun patiënten nog beter van dienst te zijn. Onze focus ligt op betere, minder pijnlijke en vooral veiligere behandelingen. Wij zijn voortdurend, op basis van input van vooraanstaande tandartsen, bezig met nieuwe praktische toepassingen te ontwikkelen voor de tandheelkunde. Ons doel? Behandelingen efficiënter te laten verlopen en producten betaalbaarder te maken.

Wij staan voor

Team KDental

Peter Klerk, Eigenaar KDental

Kim Rozegarde
Product Specialist Boutique Whitening | Office Manager

Maarten Klerk, Marketing

R. Groenink, Marketing

KDental is trotse partner van KARMA Dentistry

KARMA begint met de vaste overtuiging dat we onze tandheelkunde moeten doen volgens het woord van Hippocrates. Tandheelkunde moet worden gedreven door ethiek, biologie, functie, inspirerend kunstenaarschap en met een alomvattende, holistische en geïntegreerde mentaliteit. Met de patiënt op de eerste plaats, en ons eigen ego en belangen op de tweede plaats. Familiegebaseerd, omdat we gezondheidszorg willen ontvangen voor onszelf en onze dierbaren. In balans. Terwijl wij ook mensen zijn.

Karma.Dentistry staat voor een mentaliteit van inclusiviteit, eerlijkheid en kwetsbaarheid en het besef dat de enige manier waarop we gezondheidszorg van goede kwaliteit kunnen uitvoeren, is als we het samen doen. Samen is beter. En vooral veel leuker.