Let op! Tussen 23 augustus en 8 september zijn wij gesloten. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 9 september verstuurd.

KDental: Partner in specialties

Zoek

Nog geen account? Maak er dan een aan bij het afrekenen.

Zadelstoelen en zadelkrukken

Ergonomisch werken voor iedereen

Elk individu dat veel zittend werk doet ervaart wel eens rug- of nekklachten. In Nederland zitten wij gemiddeld zo’n 8,5 uur per dag. Dat is het hoogste gemiddelde van heel Europa. Door deze vele zituren ligt een slechte zithouding dan ook snel op de loer.

KDental is een partnership aangegaan met MAC Dental, producent van de ergonomische zadelstoelen van het merk ERGOsp. In het assortiment zitten geavanceerde zadelstoelen voor professioneel gebruik, denk daarbij aan tandartsen, dokters, chirurgen en therapeuten, maar ook kant-en-klare instapmodellen voor thuisgebruik.

De volledige collectie is te ontdekken in onze shop, maar wij adviseren u ook graag persoonlijk. Wilt u de zadelstoelen uitproberen? Vraag dan een proefplaatsing aan!

Ergonomische zadelstoelen speciaal voor

Zadelstoelen voor professioneel gebruik

Als (zorg)professional wilt u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden aan uw patiënten of cliënten. Dit is alleen mogelijk wanneer u uw werk met comfort en voldoende wendbaarheid kunt uitvoeren én dat u geen lichamelijke klachten ondervindt door een slechte zithouding. Ontdek de speciale zadelstoelen voor professioneel gebruik.

ERGOsp Open Serie

De Open Serie heeft een open voorkant en is beschikbaar in compact en comfort formaat

ERGOsp Balance Serie

Met zitbal simulatie. Traint actief uw rug- en bekkenbodemspieren en is verkrijgbaar met open en classic zadel

ERGOsp Classic Serie

Een classic pony zadelzit met een gesloten voorkant. Beschikbaar in een compact en comfort formaat.

Bijna 9000 configuraties mogelijk

Duitse onderdelen, zeer hoge kwaliteit

5000+ tevreden klanten in de Benelux

Standaard uitvoering binnen 72 uur geleverd

Montage door onszelf, volledig naar wens

Vijf jaar garantie op het onderstel

Twee jaar garantie op extender en bekleding

Heeft u rug- en nekproblemen?

Heeft u tijdens het werk vaak last van nek- of rugproblemen, of erger, chronische rugproblemen of een hernia? Uw zithouding is in de meeste gevallen de boosdoener. Pak het probleem bij de bron aan met een ergonomische zadelstoel. Vraag een proefplaatsing aan of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.

Testimonials

Beschikbaar in 38+ kleuren!

De zadelstoelen zijn volledig naar wens te configureren. Zo kunt u zelf uw bekleding kiezen compleet naar uw huisstijl of naar de inrichting van uw kantoor of praktijk. 

Losse onderdelen voor herstel

Om u letterlijk en figuurlijk comfortabel te laten zitten helpen wij u niet alleen aan een stoel op maat, maar ook met het onderhoud en herstel van alle merken stoelen. Wilt u dat wij uw stoel herstellen op locatie? Vraag dan een offerte aan. Tevens hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor uw stoel. Indien u nieuwe wieltjes, een nieuwe gasveer of nieuw zadel nodig heeft kunt u ook bij ons terecht!

Proefplaatsing aanvragen

Wilt u zelf ervaren hoe de zadelkrukken en zadelstoelen van ERGOsp uw zithouding en zitpositie verbeteren? Wij begrijpen dat u eerst wilt ervaren voor u een dergelijke investering doet en daarom bieden wij u de mogelijkheid om een proefplaatsing aan te vragen. 

Een proefplaatsing kost €95,- per stoel/kruk. Indien u besluit om een zadelkruk af te nemen worden deze kosten verrekend met uw eindbedrag.

Voor een proefplaatsing van de ERGOsp zadelkrukken of stoel vult u het formulier hiernaast in en wij nemen spoedig contact met u op. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met info@kdental.nl

Vul hier uw gegevens in voor een proefplaatsing

Liever eerst even uitproberen?

Zadelstoel liever eerst even uitproberen?