KDental: Partner in specialties

Nog geen account? Maak er een aan bij het uitchecken

Wegens vakantie tussen 31 juli 2023 en 13 augustus 2023 kunnen wij geen uitlevering van uw bestellingen doen. Bestellingen gemaakt in die periode worden op 14 augustus verstuurd.

Zadelstoelen en zadelkrukken

Ergonomisch werken voor iedereen

Elk individu dat veel zittend werk doet ervaart wel eens rug- of nekklachten. In Nederland zitten wij gemiddeld zo’n 8,5 uur per dag. Dat is het hoogste gemiddelde van heel Europa. Door deze vele zituren ligt een slechte zithouding dan ook snel op de loer.

KDental is een partnership aangegaan met MAC Dental, producent van de ergonomische zadelstoelen van het merk ERGOsp. In het assortiment zitten geavanceerde zadelstoelen voor professioneel gebruik, denk daarbij aan tandartsen, dokters, chirurgen en therapeuten, maar ook kant-en-klare instapmodellen voor thuisgebruik.

De volledige collectie is te ontdekken in onze shop, maar wij adviseren u ook graag persoonlijk. Wilt u de zadelstoelen uitproberen? Vraag dan een proefplaatsing aan!

Ergonomische zadelstoelen speciaal voor

Zadelstoelen voor professioneel gebruik

Als (zorg)professional wilt u de hoogst mogelijke kwaliteit bieden aan uw patiënten of cliënten. Dit is alleen mogelijk wanneer u uw werk met comfort en voldoende wendbaarheid kunt uitvoeren én dat u geen lichamelijke klachten ondervindt door een slechte zithouding. Ontdek de speciale zadelstoelen voor professioneel gebruik.

ERGOsp Dynamic Serie

Voor de meest dynamische manier van zitten, zonder klachten.

ERGOsp Balance Serie

Zitbal simulatie, zonder de nadelen. Traint actief uw rug- en bekkenbodemspieren

ERGOsp Comfort Serie

Ergonomisch, maar toch zeer comfortabel zitten. Ideaal als ’therapeutenstoel’.

Bijna 9000 configuraties mogelijk

Duitse onderdelen, zeer hoge kwaliteit

5000+ tevreden klanten in de Benelux

Standaard uitvoering binnen 72 uur geleverd

Montage door onszelf, volledig naar wens

Vijf jaar garantie op het onderstel

Twee jaar garantie op extender en bekleding

Zadelstoelen voor thuisgebruik

Zoekt u een goede kruk of stoel voor thuiswerken? Of zit u minder vaak tijdens uw werk? Dan zijn de instapmodellen van ERGOsp uitermate geschikt. Kies voor de PUR met nylon voet voor industriële werkomgeving.

ERGOsp PUR

Ideaal voor medewerkers in een industriële werkomgeving.

ERGOsp Basic

Compacte kruisvoet ideaal als balie- of bureaustoel.

ERGOsp Standaard kruk

Kruk met een platte, ronde zitting en compact onderstel.

Heeft u rug- en nekproblemen?

Heeft u tijdens het werk vaak last van nek- of rugproblemen, of erger, chronische rugproblemen of een hernia? Uw zithouding is in de meeste gevallen de boosdoener. Pak het probleem bij de bron aan met een ergonomische zadelstoel. Vraag een proefplaatsing aan of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.

Ultra-lichtgewicht dynamisch zitkussen

Ultra-lichtgewicht dynamisch zitkussen met een zelfopblazende pvc-zak met ventiel en een polyester stoffen bekleding aan de bovenkant en zwarte anti-slip polypropyleen stof aan de onderkant. Met twee oogjes kan het kussen aan een stoel
worden bevestigd. Beschikbaar in 5 verschillende kleuren.

“Het dynamisch kussen zorgt ervoor dat je spontaan een rechte houding aanneemt. Het creëert een goed balans tussen rug, wervelkolom en de benen. Er is geen continue druk meer op dezelfde plaats, je balanceert als het ware zonder je rug te bewegen. Door mijn voortdurend zittend werk kantelde vroeger mijn bekken op regelmatige basis naar achter waardoor ik dikwijls mijn osteopaat diende te consulteren. Dit dynamisch kussen zorgt ervoor dat je bekken naar voren kantelt. Het is een echte aanrader…” – Inge Mattheeuws, Tandartskabinet Roeykens in Lievegem

Testimonials

Beschikbaar in 20+ kleuren!

De zadelstoelen zijn volledig naar wens te configureren. Zo kunt u zelf uw bekleding kiezen compleet naar uw huisstijl of naar de inrichting van uw kantoor of praktijk. 

Losse onderdelen voor herstel

Om u letterlijk en figuurlijk comfortabel te laten zitten helpen wij u niet alleen aan een stoel op maat, maar ook met het onderhoud en herstel van alle merken stoelen. Wilt u dat wij uw stoel herstellen op locatie? Vraag dan een offerte aan. Tevens hebben wij een groot assortiment aan onderdelen voor uw stoel. Indien u nieuwe wieltjes, een nieuwe gasveer of nieuw zadel nodig heeft kunt u ook bij ons terecht!

Proefplaatsing aanvragen

Wilt u zelf ervaren hoe de zadelkrukken en zadelstoelen van ERGOsp uw zithouding en zitpositie verbeteren? Wij begrijpen dat u eerst wilt ervaren voor u een dergelijke investering doet en daarom bieden wij u de mogelijkheid om een proefplaatsing aan te vragen. 

Een proefplaatsing kost €95,- per stoel/kruk. Indien u besluit om een zadelkruk af te nemen worden deze kosten verrekend met uw eindbedrag.

Voor een proefplaatsing van de ERGOsp zadelkrukken of stoel vult u het formulier hiernaast in en wij nemen spoedig contact met u op. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met info@kdental.nl

Vul hier uw gegevens in voor een proefplaatsing

ergonomisch werken in de zorg

Producten in onze webshop

Over ERGOsp

ERGOsp heeft het streven om elk individu een passend advies te geven als het aankomt op ergonomische zadelstoelen voor zowel professioneel als thuisgebruik. Ter preventie van rugproblemen, maar ook om het werk- en zitcomfort op uw praktijk of thuiswerkplek te verhogen.

ERGOsp monteert de stoelen zelf, waardoor u de stoel volledig naar wens kan configureren. In totaal zijn er bijna 9.000 configuraties mogelijk. De onderdelen worden vervaardigd in Duitsland en niet zoals bij veel andere aanbieders in China. Dit betekent betaalbare en snelle levering van onderdelen, maar voornamelijk gegarandeerd hoge kwaliteit.

Liever eerst even uitproberen?

Zadelstoel liever eerst even uitproberen?