Let op! Tussen 22 december 2023 en 8 januari 2024 zijn wij gesloten. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 9 januari 2024 verstuurd.

KDental: Partner in specialties

Zoek

Nog geen account? Maak er dan een aan bij het afrekenen.

Markeringen in de tandheelkunde

Markeringen in de tandheelkunde spelen een cruciale rol bij het verbeteren van de precisie, communicatie en effectiviteit van tandheelkundige procedures. KDental heeft een reeks met handige en innovatieve producten voor markeringen in de tandheelkunde.

Check-Film Articulatiepapier

Check-Film produceert consistente en gemakkelijk te interpreteren markeringen. Het strekt zich niet uit en breekt niet in combinatie met vocht. Dit articulatiepapier is beschikbaar in verpakkingen van 280 dubbelzijdige strips.

Rubberdam Template

DAM IT! RVS Template is het ideale hulpmiddel voor het markeren en plaatsen van een rubberdam. Dit handige instrument is volledig van RVS metaal en daardoor makkelijk te hergebruiken en autoclaveerbaar.

Polarisatiefilters

Fotografie is in de moderne tandheelkunde niet meer weg te denken. Voor een succesvol resultaat is het essentieel om in staat te zijn visueel met collega’s en tandtechnici te communiceren. Om dit proces voorspelbaarder te maken hebben wij polarisatiefilters ontwikkeld om tandartsen te helpen met effectieve en reproduceerbare visuele communicatie.

DAM IT! Blokstempel

De DAM IT! Blokstempel is speciaal gemaakt voor het markeren van de Rubberdam. Een handige doch simpele tool die in geen enkele praktijk mag ontbreken.

Power Crown Remover

De innovatieve Power Crown Remover is een krachtig instrument voor het verwijderen van diverse soorten kronen. Het instrument kan gebruikt worden op alle 32 tanden en kiezen, zowel buccaal als linguaal.

De Power Crown Remover verwijdert de kroon binnen enkele seconden zonder dat de patiënt hier hinder van ondervindt. Snijden en schade aan wortels zijn voorgoed verleden tijd. Het instrument is van autoclaveerbaar roestvrijstaal.