Let op! Tussen 23 augustus en 8 september zijn wij gesloten. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 9 september verstuurd.

KDental: Partner in specialties

Zoek

Nog geen account? Maak er dan een aan bij het afrekenen.

Dental Expo 2024 beursaanbiedingen

Over twee weken start Dental Expo, hét evenement voor de tandheelkunde! KDental staat samen met HuFriedyGroup en DMG op stand B126. Op deze stand delen wij niet alleen onze kennis en expertise over onze innovatieve producten, maar geven wij ook diverse productdemonstraties. Dit is nog niet alles, want tijdens Dental Expo kun je ook gebruik maken van onze speciale beursaanbiedingen.

Productdemonstraties tijdens Dental Expo

Dental Expo is de uitgelezen kans om onze producten live in actie te zien. Daarom geven wij diverse productdemonstraties op onze stand. We laten je zien hoe onze innovatieve zout- en zandstraler, de AquaCare, werkt en welke unieke eigenschappen het systeem heeft ten opzichte van andere zout- of zandstralers.

Terwijl je de productdemonstratie van AquaCare volgt kun je ervaren hoe het is om op een van de comfortabele ERGOsp zadelstoelen te zitten. Je zult merken hoe je onbewust een natuurlijke, gezonde zithouding aanneemt.

Tijdens de beurs heb je ook de mogelijkheid om de premium look-and-feel van de duurzame Boutique Whitening kits met eigen ogen te aanschouwen. Daarbij nemen wij je mee in de wereld van tanden bleken en staan we klaar om al jouw vragen hierover te beantwoorden.

Tot slot hebben wij Robin van CURA Biotech bereid gevonden om je alles te vertellen over de chemievrije en ecologische reinigers van CURA Microdor.

Dental Expo 2024 beursaanbiedingen

Om je kennis te laten maken met onze producten hebben wij van elk product een eigen beursaanbieding samengesteld. Let op: deze aanbiedingen zijn alleen geldig op en tijdens Dental Expo van 14, 15 en 16 maart 2024.

AquaCare + Zilfor Cart met 50% korting en 5x Boutique Whitening kits

Koop op de beurs een AquaCare en je krijgt een Zilfor Cart met 50% korting en 5x Boutique Whitening kits (4x 3ml bleekgel) gratis! Jouw totale korting is maar liefst €368,-

PlanB miniKUT endo vijlen 5+1 gratis!

De door Dr. Stephen L. Buchanan ontwikkelde endo vijlen zijn een must voor elke preparatie van een wortelkanaalbehandeling. Deze vijlen, gemaakt van nikkel titanium, zijn makkelijk in vorm te buigen en daardoor ideaal om het wortelkanaal te prepareren voor irrigatie. Tijdens de beurs krijg je bij aanschaf van 5 packs met elk 6 vijlen 1 pack helemaal gratis!

 

ERGOsp zadelstoelen 10% korting bij aankoop vanaf twee stoelen

Beslis je tijdens de beurs dat jouw praktijk eindelijk kiest voor comfortabel en ergonomisch zitten? Dan hebben wij een mooie aanbieding. Je krijgt namelijk bij aanschaf vanaf twee zadelstoelen van ERGOsp 10% korting op jouw totale aankoop. Informeer tijdens de beurs naar de verschillende zadelstoelen uit het assortiment. 

Boutique Whitening Single Syringe 3ml 10 + 2 gratis!

Onlangs hebben wij de Boutique Whitening Single Syringes toegevoegd aan ons assortiment. Deze kits bevatten een enkele spuit van 3ml Boutique Whitening bleekgel en zijn ideaal voor nabehandelingen of casussen die iets meer bleekgel nodig hebben dan in een standaard kit zit. Zo hoef je geen volledige kit aan te breken. En om het nóg economischer te maken, geven wij bij 10 stuks (minimale afname) 2 spuitjes geheel gratis.

Boutique Biomin Tandpasta 5+1 gratis

Bij een bleekbehandeling met Boutique Whitening is het wenselijk om twee weken voor, tijdens en twee weken na de behandeling te poetsen met Boutique Biomin tandpasta. Deze tandpasta, met bioactief glas, remineraliseert het tandoppervlak en heeft een desensibiliserende werking. Dit vermindert de gevoeligheid van een bleekbehandeling. Tijdens de beurs kun je gebruik maken van onze 5+1 gratis aanbieding, zo kun je jouw patiënt volledig ontzorgen tijdens zijn of haar bleekbehandeling.

CURA Microdor Starterspakket

Speciale beursaanbieding voor iedereen die wil starten met ecologisch reinigen in de praktijk. Dit pakket bestaat uit 5 chemievrije reinigers, waaronder een glasreiniger, toiletreiniger, vloerreiniger, textiel/luchtreiniger en een oppervlaktereiniger. Daarbij krijg je twee microvezeldoeken helemaal gratis. Dit pakket kost je slechts €29,95 in plaats van €34,95

 

 

Alle beursaanbiedingen op een rij? Download hier alvast onze PDF >>

Meld je als bezoeker aan voor Dental Expo

Gebruik maken van deze beursaanbiedingen en onze producten live aan het werk zien? Wij nodigen je graag uit op onze stand B126. Je kunt je gratis inschrijven voor Dental Expo via deze link.

Let op: Aan de deur kost de registratie €17,50

Deel dit bericht:

Recente nieuwsberichten