KDental: Partner in specialties

Nog geen account? Maak er een aan bij het uitchecken

Wegens vakantie tussen 31 juli 2023 en 13 augustus 2023 kunnen wij geen uitlevering van uw bestellingen doen. Bestellingen gemaakt in die periode worden op 14 augustus verstuurd.

Dental Expo 2024 is op 14, 15 en 16 maart

Dental Expo is het grootste onafhankelijke evenement binnen de dentale branche in Nederland. Na een zeer succesvolle editie in oktober 2022 zal Kdental ook in 2024 als exposant deelnemen aan Dental Expo. Wanneer er meer informatie is over de stand en eventuele beurspromoties, zult u dit op deze pagina vinden.

Over Dental Expo 2024

Net als voorgaande edities is Dental Expo dé ontmoetingsplaats voor mondprofessionals. Voor Kdental de uitgelezen kans om te netwerken, nieuwe producten te tonen, bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties te ontmoeten. Het evenement werpt een blik in de toekomst door ontwikkeling en innovatie centraal te stellen. Daar doen wij graag aan mee.

Deel dit bericht:

Recente nieuwsberichten

Karma Dentistry Courses
Nieuws

Karma Dentistry Courses

KDental is sinds jaar en dag partner van Karma Dentistry. Karma staat voor tandheelkunde zoals het hoort. Tandheelkunde die u uw kinderen zou geven. Tandheelkunde

Lees meer »