Let op! Tussen 22 december 2023 en 8 januari 2024 zijn wij gesloten. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 9 januari 2024 verstuurd.

KDental: Partner in specialties

Zoek

Nog geen account? Maak er dan een aan bij het afrekenen.

Hand- en hoekstukken voor de tandheelkunde

Goed apparatuur, goede zorgverlening

Om elke dag kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden aan uw patiënten heeft u goede apparatuur nodig. KDental biedt daarom een compleet gamma aan hand- en hoekstukken voor de professionele tandheelkunde. Van onder andere de kwaliteitsmerken MK-Dent en KaVo. Bekijk de producten in onze shop of laat u door ons adviseren. 

Daarom kiest u voor KDental

Altijd het beste advies voor u!

Wij weten als geen ander dat investeren in goede hand- en hoekstukken niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen wij u graag op weg met onze service. Twijfelt u over welk hand- of hoekstuk u moet kiezen of wat de beste prijs-kwaliteit verhouding is? Vraag dan een gratis consult aan. Wij kijken naar uw persoonlijke situatie en geven u advies over het soort hand- of hoekstuk die aansluit op uw wensen en behoeften. Zo weet u zeker dat uw investering het waard is!

Hand- en hoekstukken voor de tandheelkunde

MK-Dent: Geavanceerde Technologie

De MK-Dent turbines en hoekstukken zijn van ongekende kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

MK-dent introduceert vier series hand- en hoekstukken: Prime Line, Classic Line, Eco Line en Basic Line. Elke serie heeft zijn unieke eigenschappen, afgestemd iedere behoefte.

MK-Dent maakt gebruik van geavanceerde technologie om uw restauraties en preparaties te vergemakkelijken. De turbines staan bekend om hun krachtige, maar stille motor, het aerodynamische turbineblad en de ergonomische grip voor maximale controle. 

Meer weten? Bekijk de producten in onze shop of vraag een gratis consult aan!

MK-Dent Prime Line

Heeft u een defect instrument, zoals een turbine, hand- of hoekstuk?

KaVo MASTERmatic M20L

Hand- en hoekstukken voor de tandheelkunde

KaVo: Turbines gemaakt voor úw hand

KaVo is het perfecte samenspel van hand en gereedschap.

Het assortiment KaVo bestaat uit handstukken uit de series: EXPERTmatic, MASTERmatic en INTRA head hoekstukken. 

KaVo maakt gebruik van uitgebreide ergonomische en anatomische onderzoeken met als resultaat: consistente afmetingen, hoeken en contouren voor een evenwichtige hantering. U kunt kiezen uit het brede assortiment van KaVo’s topklasse tandheelkundige turbines. 

Meer weten? Bekijk de producten in onze shop of vraag een gratis consult aan!

Hoekstukken voor de tandheelkunde

Producten in onze webshop

Logo MK-Dent

15% inruilkorting bij MK-Dent!