Let op! Tussen 22 december 2023 en 8 januari 2024 zijn wij gesloten. Bestellingen gedaan in deze periode worden op 9 januari 2024 verstuurd.

KDental: Partner in specialties

Zoek

Nog geen account? Maak er dan een aan bij het afrekenen.

WIP richtlijnen tandartsen

Moderne hygiëne voor tandartsen

Om u volledig te ontzorgen met betrekking tot de hygiëne heeft KDental een assortiment samengesteld waarmee u als tandarts aan alle eisen van de WIP richtlijnen voldoet. We bieden een breed pakket microbiële reinigers met enkel ecologische ingrediënten. Met deze natuurlijke reinigers krijgt u snel en eenvoudig een uitstekend eindresultaat én bent u compliant met de WIP richtlijnen voor tandartsen.

CURA Microdor Starterskit, 5 sprayers voor een aantrekkelijke prijs

Onze 100% ecologische reinigers

CURA Microdor Glass

Specifieke glasreiniger voor alle ramen, spiegels waterbestendige en glanzende oppervlakken. Spray de oppervlakte ruim in en neem af met een glasmicrovezeldoek voor een streeploos en fris resultaat.

CURA Microdor Textile

Microbiële Textielreiniger voor stoffen en zachte materialen zoals kleding, stoelbekleding, tapijten/matten e.d. Ook te gebruiken als luchtreiniger.

CURA Microdor Floor

Geconcentreerde, microbiologische vloerreiniger. Is geschikt voor alle vloertypen, dus ook voor zacht marmer en natuursteen. 

CURA Microdor Toilet

Specifieke microbiolgische toiletreiniger. Voor in het toilet en directe omgeving zoals wanden, bedieningspaneel, toiletbril etc. 

CURA Microdor Pro

Microbiologische allesreiniger voor harde oppervlakken zoals tafels, stoelen, deuren e.d. Ook perfect te gebruiken als luchtreiniger.

Voldoe aan alle eisen van de WIP richtlijnen

Persoonlijke (hand)hygiëne

Wij begrijpen het belang van optimale persoonlijke hygiëne in de tandartspraktijk. Ons assortiment omvat producten die voldoen aan de strenge normen voor infectiepreventie en zorgen voor een veilige werkomgeving voor u en uw patiënten. 

Hygiëne voor kritische ruimtes

Optimale hygiëne in kritische ruimtes binnen tandartspraktijken is een belangrijk onderdeel van de WIP richtlijnen. Daarom bieden we een breed scala aan hoogwaardige microbiële hygiëne producten die voldoen aan deze normen. 

Voor niet-kritische ruimtes

Ook de niet-kritische ruimtes binnen uw praktijk moeten schoon en veilig zijn voor u en uw patiënten. Deze producten zijn speciaal ontworpen om niet-kritische ruimtes, zoals toilet, kantoor, balie en wachtruimte grondig schoon te maken en te onderhouden.

Desinfectie van instrumenten

Voor de desinfectie van uw instrumenten en protheses gebruikt u onze gebruiksklare en desinfecterende middelen. Deze oplossingen zijn veilig voor u en uw materialen en slechts corrosief op ongewenste microben, gisten en schimmels. 

Natuurlijk reinigen, zónder chemie

De reinigingsproducten van CURA Microdor maken gebruik van goedgekeurde micro-organismen voor een schone en frisse omgeving. Deze goede bacteriën zijn goedgekeurd voor dagelijks gebruik en hebben geen negatieve effecten op de gezondheid. Het product is grondig getest en gecontroleerd en is volledig natuurlijk zonder chemische dragers of kunstmatige geurstoffen.